spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Zilele Dermatologiei la Sibiu – “Noi orizonturi în dermatologie”

Știri din Județ

Publicitate


În perioada 28-30 septembrie a avut loc cea de-a 6-a ediție a conferinței “Zilele Dermatologiei la Sibiu”, care s-a desfășurat, în format hibrid, la Hotel Ramada.


Tema din acest an a conferinței a fost “Noi orizonturi în dermatologie” iar evenimentul a fost organizat sub egida Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu Societatea Română de Dermatologie, fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu puncte EMC.

Programul conferinței a acoperi cele mai noi subiecte din patologia dermatologică, de la bolile inflamatorii cronice, dermato-oncologice, opțiuni diagnostice și terapeutice de viitor, până la dermato-cosmetică.

La eveniment au participat profesioniști din domeniul dermatologiei și altor specialități medicale din centre universitare din România precum și invitați de renume din străinătate.

Pe parcursul celor trei zile s-au desfășurat prezentări captivante susținute de experți recunoscuți la nivel național și internațional, ateliere interactive care au reprezentat o oportunitate de învățare și împărtășire a cunoștințelor și experienței profesionale precum și sesiuni de schimb de idei care au oferi un mediu propice pentru networking și construirea de relații profesionale.

„Suntem încântați că și în această ediție am oferit celor care au fost alături de noi o experiență valoroasă, cu tematici relevante. Mulțumim tuturor participanților pentru prezență precum și pentru susținerea acordată în toți acești ani, de când organizăm acest eveniment științific prestigios. Suntem profund recunoscători pentru implicarea constantă și pentru numărul mare de participanți”, a declarat Prof. Univ. Dr. Maria Rotaru, Președintele Conferinței.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă