spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Organizația Femeilor Social Democrate Sibiu a marcat Ziua mondială de luptă împotriva cancerului la sân (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Organizația Județeană PSD Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Organizația Femeilor Social Democrate Sibiu a marcat, la 1 octombrie, Ziua mondială de luptă împotriva cancerului la sân.

În discuțiile pe care le-au avut cu doamnele din Sibiu, femeile social-democrate le-au îndemnat să acorde mai multă atenție propriei sănătăți, îndrumându-le să apeleze la controale medicale periodice.

Prima armă în lupta împotriva cancerului de sân este educația. Prevenția este esențială, iar depistarea precoce a bolii crește șansele de vindecare. Guvernul României are în derulare un Program național de screening pentru cancerul de sân, finanțat din fonduri europene, dar există și programe susținute de organizații neguvernamentale, asociații și fundații care sprijină femeile din România.

În lupta cu cancerul, avem nevoie de curaj, forță și solidaritate, pe care trebuie să le regăsim în comunitate. ”Împreună, suntem mai puternice!”. Acesta a fost mesajul campaniei de informare derulată de Organizația Femeilor Social Democrate Sibiu.

”Campania desfășurată își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la cancerul de sân. Depistarea precoce înseamnă șansa la o nouă viață alături de familie. Arată că îți pasă de tine și de familia ta! Fii puternică! Fii roz! Fii sănătoasă!”, spune Laura Barac, președinte al Organizației Municipale PSD Sibiu. Roz reprezintă culoarea luptei împotriva cancerului de sân.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă