spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței pentru locuitorii din Ocna Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Primăria orașului Ocna Sibiului a găzduit marți, 3 octombrie 2023, atelierul de informare „Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței”.


Cum putem economisi fără a renunța la confort în locuință și cum putem contribui la un viitor sustenabil. Locuitorii orașului Ocna Sibiului au primit ieri, informații în cadrul atelierului „Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței”.

Mulțumim domnului primar George-Claudiu Predescu pentru sprijinul acordat în realizarea atelierului de informare, precum și celor care au ales să fie alături de noi!- au scris reprezentanții Consiliului Județean Sibiu pe pagina de Facebook.

Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului