spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Accident pe strada Salzburg din Sibiu. Traficul este îngreunat

Știri din Județ

Publicitate

Traficul rutier este îngreunat pe strada Salzburg din municipiul Sibiu. O autoutilitară și o mașină au intrat în coliziune.


Accidentul rutier s-ar fi produs din cauza neacordării de prioritate. În urma impactului, cel puțin o persoană a fost rănită și transportată la spital.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară spre Ocna Sibiului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din județul Vâlcea, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Gura Râului.

Impactul a dus la vătămarea corporală a șoferului autoturismului, precum și a pasagerului din mașina pe care acesta o conducea, un copil în vârstă de 10 ani, ambii fiind transportați la spital conștienți.

În zonă se circulă îngreunat.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic au intervenit de urgență pe strada Salzburg din municipiul Sibiu la un accident rutier. Echipajele au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane rănite, un minor de 10 ani care a suferit un traumatism cranian și un bărbat de 41 de ani care a suferit multiple contuzii. Ambii au fost transportați la UPU Sibiu conștienți.” transmite ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă