spot_img
15.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Gala Clubului Sportiv Comunitar Sibiu: O seară memorabilă în onoarea performanței și pasiunii pentru sport

Știri din Județ

Publicitate

Un moment mult așteptat pentru comunitatea sportivă din Sibiu, o seară plină de strălucire și emoție, în care au fost sărbătorite realizările deosebite ale membrilor Clubului Sportiv Comunitar Sibiu.


Gala a fost o ocazie deosebită în care au fost puse în lumină nu doar performanțele sportive remarcabile, ci și pasiunea inegalabilă pentru sport, precum și implicarea susținută în promovarea valorilor clubului. Evenimentul a reunit membrii și susținătorii noștri, alături de prietenii dragi, într-o atmosferă plină de entuziasm și emoție. A fost o ocazie deosebită de a sărbători succesul și dedicarea sportivilor excepționali.

Acești campioni au fost premiați cu cupe și diplome, iar aplauzele sincere ale celor prezenți au răsunat pe întregul stadion pentru următorii sportivi distinși:

– alergătorul și alergătoarea anului: Daniel Scrob și Ghizela Vonica

– triatlonistul și triatlonista anului: Furdui Alexandru Sergiu si Lăcrămioara Teodorescu

– înotătorul și inotătoarea anului: Cătălin Mureșan și Ioana Bucea

– ciclistul și ciclista anului: soții Cornel și Corina Popa

– cel mai dedicat tânăr al clubului: Sebastian Folea – cel mai vârstnic tânăr: Tibi Bucur

– sportivul cu cel mai mare progres în 2023: Mihai Ghișoiu

– „cel mai voluntar” și „cea mai voluntara” dintre membrii Clubului: Adi Teodorescu și Mary Thomits

– premiu special: #Zburătorii

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu transmite un puternic îndemn: să rămânem mereu iubitori de sport și să continuăm să ne susținem reciproc. Felicităm cu căldură pe toți cei care îndrăznesc să creadă că pot deveni mai buni, atât ca oameni, cât și ca sportivi.

Mulțumim din suflet pentru zâmbetele voastre și pentru înțelegerea profundă a ceea ce înseamna „împreună”. Să continuăm să ne inspirăm reciproc și să facem din clubul nostru un loc în care pasiunea pentru sport va străluci mereu! Mulțumim partenerilor și sponsorilor noștri de-a lungul timpului: ROMGAZ, Kaufland Romania, Decathlon Sibiu, Consiliul Judetean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Materom Autohaus Volkswagen, I.T. Perspectives, Lions Club Sibiu Brukenthal, Ergo Technik SRL, Adezivi si etansanti Tegero, Siebenbürgen Reisen, NEEB și Big Dutchman

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă