spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

IȘJ Sibiu va face un control la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară, unde s-ar fi cerut „sponsorizări sau donaţii din partea cadrelor didactice”

Știri din Județ

Publicitate

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu va face un control la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” din municipiu, unde s-ar fi cerut „sponsorizări sau donaţii din partea cadrelor didactice”, pentru analizele medicale ale elevilor care fac practică.




„Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu a luat act de cele transmise de către dumneavoastră şi va demara un control tematic la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară ‘Terezianum’  Sibiu. În funcţie de rezultatele acestui control, vor fi dispuse măsurile ce decurg din legislaţia actuală”, a declarat, pentru AGERPRES, Rodica Ţălnariu, inspector general adjunct.


Consilierul local USR Ionuţ Ghişe a anunţat marţi, printr-o mesaj publicat pe pagina sa de socializare, că „la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” din Sibiu se solicită sponsorizări şi donaţii din partea cadrelor didactice (Citește mai mult AICI). Sumele solicitate sunt aproximativ 100 lei / cadru didactic şi merg spre acoperirea costurilor cu analizele elevilor care urmează să efectueze stagii de practică în cadrul şcolii”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă