spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Târgul Bookisit, cel mai popular târg de carte second-hand pentru copii și părinți ajunge la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Târgul Bookisit, cel mai popular târg de carte second-hand pentru copii și părinți ajunge la Sibiu, după 10 ediții organizate în București și una în Cluj-Napoca.

Publicitate

Evenimentul are loc duminică, 15 octombrie 2023, 10:00-15:00, la Școala Româno-Finlandeză ERI Sibiu. Organizatorii invită sibienii și nu numai, să răsfoiască şi să cumpere, să asculte, să recomande și să împărtășească dragostea de cărți și lectură!


Intrarea la târg este gratuită pentru vizitatori.

Organizat în jurul conceptelor #refoloseşte, #redu, #reciclează, #reciteşte, târgul Bookisit este un eveniment pentru toată familia. Fie că vii să cumperi cărţile pe care ţi le doreşti la un preţ mai mic sau să participi la activităţile gratuite pe care ţi le-am pregătit alături de partenerii noştri, vei petrece o zi frumoasă de duminică într-un loc sigur şi prietenos!

În cadrul târgului, continuăm campania „𝐓𝐮 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚, 𝐧𝐨𝐢 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚̆𝐦 𝐛𝐢𝐛𝐥𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐚”!


La această ediţie strângem cărți pentru Asociația de poveste, o asociație înființată cu scopul de a susține copiii și tinerii din centrele de plasament din județul Sibiu în vederea dezvoltării lor personale și profesionale și integrării în comunitate, dar și pentru bibliotecile școlare de la Școala Gimnazială Porumbacu de Jos și Școala Gimnazială Săcel. 

Ajută-ne şi tu! Alege alături de copilul tău o carte din biblioteca personală pe care aţi îndrăgit-o și aţi recomanda-o și altcuiva (6-16 ani) și veniți să ne-o aduceți pe 15 octombrie, la târg. Noi ne asigurăm că va ajunge unde este nevoie.

Mai multe detalii despre târg şi despre asociația Bookisit găsești pe pagina noastră de Facebook și în evenimentul public iar în atașament am pus posterul cu programul întregii zile de duminică de la Bookisit, plus un vizual cu o sinteză a rezultatelor primelor 11 ediții ale târgului Bookisit, pentru a ne cunoaște mai bine.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)