spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Transilvania Tattoo Expo, primul eveniment din Sibiu, promovat pe Netflix

Știri din Județ

Publicitate

Sibiul este din nou promovat pe Netflix de jurnalistul britanic Charlie Ottley, în cadrul seriei „Flavours of Romania”, dar de această dată prin Transilvania Tattoo Expo, primul eveniment sibian care este prezentat pe această platformă de streaming.


Organizatorul convenţiei internaţionale de tatuaje de la Sibiu, artistul Ovidiu Popârţan este principalul personaj în episodul dedicate Sibiului. În episodul în care este promovat Sibiul, sunt prezentate şi locuri minunate din zona centrală a oraşului.

Charlie Ottley a filmat în timpul Transilvania Tattoo Expo, când şi-a făcut şi un tatuaj la Sibiu.

„Ne bucurăm foarte mult că evenimentul nostru a fost promovat pe Netflix şi este o premieră după câte ştiu eu pentru un eveniment din Sibiu să apară pe această reţea de televiziune. Ne pregătim pentru ediţia de anul viitor, care va avea loc între 24-26 mai tot la Sala Thalia, unde pregătim multe surprize. Urmăriţi-ne până atunci pentru mai multe detalii şi informaţii pe tatooexpo.ro şi pe social media”, a declarat organizatorul Transilvania Tattoo Expo, artistul Ovidiu Popârţan.

Acesta anunţă că ediţia de anul viitor a Transilvania Tattoo Expo va avea loc tot la Sala Thalia, în perioada 24-26 mai.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri