spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu (PNL) despre proiectul terenului de sport din Păltiniș al Primăriei Sibiu: „Dacă nu vom face lucrurile din start de Doamne Ajută…”

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Bibu, liderul consilierilor PNL a criticat astăzi în ședința de Consiliu Local Sibiu, proiectul Primăriei Sibiu pentru construcția unui teren de sport la Păltiniș. Bibu a amintit alături de consilierul PNL, Ciprian Fulea că respectivul proiect a fost propuse Primăriei de grupul PNL de mult timp. Acum acesta apare propus de primarul Astrid Fodor, dar într-o formă simplistă. Primăria a alocat 200.000 de euro pentru amenjarea unui teren împrejmuit.


Adrian Bibu a amintit primarului Astrid Fodor că liberalii au propus de mulți ani ca Primăria Sibiu să aibă un program dedicat anual pentru construcția de terenuri și săli de sport. Astfel se va încuraja și turismul sportiv în oraș.

În ce privește terenul de sport de la Păltiniș, Bibu s-a arătat surprins că există 3700 mp, dar se folosesc doar 700 mp în proiect. El a spus că în demersurile sale pentru acest teren desfășurate anterior i s-a spus că nu este teren suficient.

Ciprian Fulea a cerut ca respectivul proiect să aibă și toalete, cișmea și alte dotări. Ionuț Ghișe (USR) a intervenit și a replicat că în Comisia de buget, unde PNL nu are membrii, s-a discutat deja acest aspect.

Trebuie remarcat că, mai nou, majoritatea proiectelor mari de investiții se trec prin Comisia de Buget și nu prin cea de Urbanism. Comisia de Buget este singura unde PNL nu are membrii.

Astrid Fodor a replicat demersurilor liberale că terenul de sport de la Păltiniș se va putea extinde în timp la o bază sportivă, după crearea ADI Păltiniș. Ea a declarat că poate atunci se va găsi mai mult teren la altă localitate. Reamintim că Păltinișul este împărțit ca teren între primăriile Sibiu, Rășinari, Poplaca.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă