spot_img
11.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Jurnalist lovit de un taximetrist sibian. A intervenit Poliția!

Știri din Județ

Publicitate

Scene care nu fac cinste Sibiului, oraș ce se vrea a fi liniștit, cu un Comandament NATO nou-nouț, s-au petrecut aseară, în jurul orei 22:00, în stația de TAXI de pe strada Ludoș din municipiul Sibiu.

Publicitate

În cartierul Valea Aurie, o șoferiță beată a condus cu viteză, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu două-trei taxiuri staționate regulamentar în stație. Pentru că suntem printre puținii jurnaliști din județul Sibiu care se mai deplasează pe teren, pentru relatarea accidentelor rutiere, am dorit și aseară, să expunem opiniei publice și acest eveniment rutier alcoolizat.

Însă, din nefericire, ajuns la locul accidentului, colegul nostru, Dan Buzdugan, a fost lovit cu palma de către un taximetrist, mișelește, pe la spate. Motivul? Acestuia nu i-ar fi plăcut anumite articole cu și despre taximetriști, publicate pe site-ul Sibiu Independent. Încă de la primele secunde, unul dintre taximetriști i-a adresat colegului întrebarea: „De la Sibiu Independent?” Apoi a continuat cu mențiunea: „vezi ce tot publici despre taximetriști, că nu-mi place!”

Singurul lucru pe care colegul nostru l-a enunțat, a fost că noi, ca ziar, nu am publicat nimic ce ar putea să-i pună într-o lumină proastă. Au durat 5 secunde de liniște, în care colegul nostru a reluat munca de fotografiere, / documentare. Iar apoi POC, mare palmă peste față, aplicată mișelește pe la spate. Jurnalistul Sibiu Independent s-a îndepărtat imediat de zona de conflict, fiind urmărit aproximativ 10-15 metri. Mai apoi, taximetristul a plecat cu mașina de la fața locului. Unde? Am aflat că la spital, acuzând dureri în urma evenimentului rutier anterior agresiunii. Cel mai probabil, să-și creeze un alibi.

Poliția a ajuns la fața locului!

Pe principiul azi o palmă, mâine un pumn, nu am putut să rămânem nepăsători unei astfel de fapte, petrecute într-un oraș european. Astfel, colegul nostru a sunat la 112 și a cerut sprijinul unui echipaj de Poliție. Mai apoi, a mers la Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu, acolo unde a depus și o plângere împotriva taximetristului. Ajunși într-un mic birou, polițiștii au urmat toate procedurile în asemenea cazuri. L-au întrebat cu lux de amănunt despre tot evenimentul neplăcut, detalii ale agresorului, mașina condusă iar spre final, au chemat inclusiv un polițist criminalist, pentru fotografierea eventualelor răni sau urme ale agresiunii. Totul a durat aproximativ o oră jumătate. Vă vom ține „la curent” cu starea cazului și sperăm ca astfel de fapte să nu se mai întâmple nicăieri în România.

Ne-am tot gândit însă, nu ne-am putut da seama la ce articole a făcut referire, deoarece echipa Sibiu Independent a publicat întotdeauna articole cerebrale, fără atac la meseria de taximetrist. Ce-i drept, la accidentele rutiere, am relatat întotdeauna adevărul, chiar dacă cei implicați și vinovați erau șoferi de taxi. Și poate acest lucru a deranjat!

Mașina șoferiței bete, care a intrat în taxiurile parcate

Foto ilustrativ cu stația de taxi în care s-a produs agresiunea
Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Cand un sofer de transport alternativ a lovit un biciclist de ce s-a ascuns cu ce se ocupa soferul?Daca era un taxi,sigur titlul era ceva de genul „Un taxi a lovit un biciclist” Daca a fost de la Bolț titlul a fost de genul „Un autoturism a lovit un biciclist”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ