-2.7 C
Sibiu
luni, 04 decembrie, 2023

Consiliul Județean Sibiu construiește două căsuțe de tip familial

Știri din Județ

Publicitate

Consiliul Județean Sibiu construiește două căsuțe de tip familial destinate dezinstituționalizării a 24 de copii din Centrul de Plasament Orlat.


În parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu(DGASPC Sibiu), Consiliul Județean Sibiu derulează un proiect din fonduri europene nerambursabile prin care copiii din centrele de plasament vor beneficia de condiții de cazare și trai mult mai apropiate de cele din mediul familial, dar și de un Centru de zi destinat consilierii și sprijinirii în vederea reintegrării sociale.

Publicitate

Cele două căsuțe vor fi integrate într-un duplex aflat în construcție pe strada Dr. Dumitru Bagdazar, iar Centrul de zi va funcționa pe strada Bastionului, în incinta Complexului de Servicii „Prichindelul”, stadiul fizic al lucrărilor depășind 30%.

Pentru aceste investiții, Consiliul Județean Sibiu și DGASPC Sibiu au obținut 4,6 milioane lei din Programul Operațional Regional 2014-2020, bani nerambursabili, iar 1,56 milioane lei sunt cofinanțare din bugetul propriu al județului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri