spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Zece copii nevoiași au primit haine călduroase de iarnă

Știri din Județ

Publicitate

În curtea Centrului social-filantropic Sf. Nicolae, s-a desfășurat duminică, 5 noiembrie 2023, o activitate în cadrul campaniei ,,Primește o haină în prag de iarnă!,,. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Echipei Galbene.

Publicitate

,,Alături de părintele Ciprian Creangă, parohul bisericii Sf. Nicolae din Turnișor, am venit în sprijinul a zece copilași proveniți din familii cu posibilități materiale modeste și le-am oferit hăinuțe noi și călduroase, care să-i ajute să nu simtă frigul atunci când merg la școală sau când sunt la joacă. Copilașii ne cunosc deja foarte bine. Suntem, de aproape patru ani, parte activă în comunitatea lor și prietenia care ne leagă de ei ne umple de bucurie și emoție.

La doar câțiva pași de biserică, se găsește de acum, Centrul social-educațional Sfântul Nicolae. Ridicat pentru a sluji unor nevoi comunitare și de pastorație din cele mai diverse, centrul are la temelia lui și o parte din sufletul nostru. Echipa Galbenă a fost prezentă în acest proiect, încă de la prima cărămidă. Astăzi vrut să vedem, la fața locului, puterea faptelor bune. Ajutorul pe care l-am oferit a fost unul consistent și ne bucurăm să vedem că se fac ultimele intervenții pentru a fi inaugurat în bune condiții, în perioada imediat urmatoare. Acum că am ajutat și la terminarea pavajului, avem convingerea că, în scurt timp, cei care vor avea nevoie și vor urca către acest loc minununat, vor găsi multă compasiune, solidaritate și ajutor pentru depășirea problemelor pe care le întâmpină în viața de zi cu zi,, – au scris reprezentanții Echipei Galbene, pe pagina de Facebook.

Acțiunea este complementară punerii pavelelor în curtea Centrului, lucrare realizată cu sprijinul aceleiași echipe care își menține susținerea în finalizarea lucrărilor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer