-0.3 C
Sibiu
luni, 11 decembrie, 2023

AFT Sibiu – pe cel mai înalt podium al Campionatului Militar de Atletism

Știri din Județ

Publicitate

Lotul de atletism al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, antrenat de domnul Iosif Șaroși și coordonat de căpitan Robert Băban, a reprezentat cu mândrie AFT Sibiu, în perioada 2-5 noiembrie, la Campionatul Militar de Atletism pentru instituțiile de învățământ militar, finala pe Ministerul Apărării Naționale. Competiția, coordonată de Serviciul Educație Fizică Militară din Statul Major al Apărării, a fost organizată de Baza Aeriană Boboc / Școala de Instruire Interarme a Forțelor Aeriene, cu sprijinul primăriei Buzău.


Conduși de aceeași pasiune și cu dorința de a obține cele mai bune rezultate, cele 10 loturi participante formate din sportivi din cadrul academiilor militare și ai școlilor de maiștri militari și subofițeri au concurat, pe Stadionul de Atletism din municipiul Buzău, la probele de 100 m plat, 400 m plat, 1500 m plat, 5000 m plat (probă masculină), săritura în lungime (probă masculină), aruncarea greutății (7,26 kg. la masculin și 4 kg. la feminin), ștafeta 4×100 m plat, ștafeta 4×400 m (probă masculină) și ștafeta 4×100 m (probă feminină).

Publicitate

În urma desfăşurării probelor individuale, lotul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a obținut la masculin unsprezece locuri I, patru locuri II și două locuri III, iar la feminin patru locuri I, un loc II și un loc III.

În clasamentul general, locul I a fost ocupat de Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, urmată de Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” pe locul II și Școala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” pe locul III. Următoarele echipe clasate, în ordine, au fost: Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”, Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale și Institutul Medico-Militar.

Foto: Pk Liviu www.pkey.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri