spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Le-au suspendat permisele degeaba! Tot au condus prin județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință, respectiv distrugere. În fapt, tălmăceanul este bănuit că, la data de 2 noiembrie, în jurul orei 19:30, ar fi sustras un autoturism de pe strada Mihai Eminescu din orașul de domiciliu, l-ar fi condus pe strada Corneliu Coposu, unde a intrat în coliziune cu un stâlp și un copac, după care și-a continuat deplasarea până pe strada Râului, unde a abandonat autoturismul avariat. Tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În baza probatoriului administrat, polițiștii tălmăceni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului.

Probleme au fost depistate și în municipiul Mediaș, acolo unde polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cloșca de către un hunedorean în vârstă de 48 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în zona Veștem, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul București. Din verificările efectuate a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

La data de 6 noiembrie, în jurul orei 13,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Târgului de către un sibian în vârstă de 36 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă