spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

„Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței” pentru locuitorii comunei Boița

Știri din Județ

Publicitate

Primăria comunei Boița a găzduit, în aceste zile, în cadrul proiectului „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”, trainingul despre „Gestiunea eficientă a energiei și soluții de energie regenerabilă”.


„Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței” pentru locuitorii comunei Boița în cadrul proiectului „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”.

Mulțumim domnului primar Nicolae Cocoș pentru sprijinul acordat în realizarea atelierului de informare, precum și celor care au ales să fie alături de noi!

Mai multe detalii: https://energieverde.cjsibiu.ro/

………………………………………………………

Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului