spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

A intrat „pe fir” Bucureștiul! Garduri escaladate și aparatură criminalistică performantă

Știri din Județ

Publicitate

Este agitație mare pe strada Moldoveanu din Sibiu, acolo unde, o echipă de criminalistică de la București a preluat frâiele anchetei.

Publicitate

Decesul omului de afaceri Adrian Kreiner, dar și orele trecute fără prinderea celor trei răufăcători i-au făcut pe cei de la București să vină la Sibiu, ca să facă ordine. Pe strada cu pricina, în jurul vilei omului de afaceri, „plutește” o stare de tensiune. Nu prea mai vezi vecini pe la porți iar echipele de criminaliști se grăbesc să intre la adăpost, departe de ochii curioșilor.

Anchetatorii au intrat în posesia filmărilor video din interiorul casei, hoții dezactivând doar alarma și camerele exterioare. Hoții au încercat să afle locația lucrurilor de valoare, dar și combinația de la seif. Conform procurorilor sibieni, din vila omului de afaceri nu au dispărut sume de bani, ci doar ceasuri de lux iar seiful nu a putut fi deschis.

În această dimineață, o echipă de criminaliști, dotată cu genți mari, cel mai probabil cu aparatură performantă sau chiar și drone, a început să pătrundă în diferite curți de pe lângă vila în care s-a produs jaful. Cel mai probabil, cu acordul proprietarilor care nu erau acasă, aceștia au escaladat cu ajutorul unei scări, gardurile unei case. Nu se cunoaște încă dacă aceștia caută probe în curțile vecine, dacă fac reconstituirea jafului sau dacă și-au făcut chiar centru de comandă în una dintre case.

Conform primelor date de la fața locului, anchetatorii bănuiesc că omul de afaceri ar fi fost filat dintr-o casă părăsită, situată peste drum de vilă.

Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în judeţul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

PE GARDUL VILEI AU FOST AȘEZATE MAI MULTE CANDELE, ÎN AMINTIREA LUI ADRIAN KREINER

Mesaj cutremurător din partea concubinei omului de afaceri

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, va mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște. Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice.” se arată în postare publică de pe Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie