2.3 C
Sibiu
sâmbătă, 09 decembrie, 2023

Huja, primarul Cisnădiei, reamintește locuitorilor că disconfortul creat de lucrările de modernizare sunt temporare

Știri din Județ

Publicitate

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, reamintește locuitorilor că disconfortul creat de lucrările de modernizare sunt temporare și că rezultatele finale vor aduce beneficii semnificative orașului, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook.


Redăm mai jos mesajul primarului:

Publicitate

Dragi concetățeni,

Orașul nostru se află în mijlocul unor proiecte importante de modernizare și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare (proiect al Apă-Canal S.A. Sibiu), a infrastructurii rutiere (fonduri nerambursabile guvernamentale – P.N.I. ,,Anghel Saligny”) și a sistemului de iluminat public (buget local).

Ne confruntăm cu disconfortul creat deoarece încercăm să accesăm cât mai mulți bani nerambursabili, și foarte important: pentru o sincronizare a lucrărilor de asfaltare cu cele de apă – canal.

Înțelegem că această situație poate genera inconveniențe temporare, cum ar fi blocaje în trafic, zgomot și perturbări ale rutinei zilnice, dar suntem aici pentru a vă asigura că aceste neajunsuri sunt temporare și că rezultatele finale vor aduce beneficii semnificative orașului.

Suntem conștienți de eforturile și răbdarea dumneavoastră în această perioadă și vă mulțumim pentru înțelegere.

Primarul orașului Cisnădie,

Gheorghe Huja

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri