spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Bărbatul jefuit în stil mafiot, la Sibiu, A MURIT!

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Kreiner, omul de afaceri în vârstă de 50 de ani, jefuit ieri noapte în vila sa din Sibiu, a murit la spital. Acesta se afla internat pe secția ATI, intubat, ventilat mecanic și în stare critică.


Reamintim faptul că trei persoane mascate și înarmate au pătruns în vila situată pe strada Moldoveanu din Sibiu și l-au bătut cu bestialitate, iar familia acestuia a fost amenințată. Gravul incident s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2:30.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu confirmă decesul: ” Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri. Pe această cale transmitem condoleanțe familiei

Conform surselor exclusive Sibiu Independent, din casa afaceristului s-au furat mai multe ceasuri de valoare iar din seif, o sumă mare de bani. În vila de pe strada Moldoveanu ar fi pătruns trei hoți, ce au dezactivat sistemul de alarmă și supraveghere și au legat câinii de pază. Prinși asupra faptului, hoții l-au bătut cu bestialitate pe proprietar.

Omul de afaceri avea investiții în mai multe domenii de activitate, inclusiv în piața de crypto. Acesta a fondat și o companie de producție a pieselor auto, cu o cifră de afaceri de peste 120 de milioane de lei.

În spate, vila în care s-a produs jaful în stil mafiot
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă