spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Manelistul „Puișor de la Mediaș”, trimis în judecată. A încercat să mituiască doi polițiști rutieri

Știri din Județ

Publicitate

Manelistul Puișor de la Mediaș, în vârstă de 29 de ani, are mari probleme cu legea după ce a încercat să mituiască doi polițiști rutieri medieșeni. Procurorii au decis trimiterea sa în judecată în stare de control judiciar.


Șoferul în vârstă de 29 ani, din județul Mureș, dar stabilit la Mediaș a remis suma de 200 euro unui echipaj de poliție, cu scopul de a-i determina pe agenții de poliție să nu dispună măsurile legale ca urmare a constatării unor contravenții la regimul rutier. În fapt, doi agenți de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu – Poliția Municipiului Mediaș, Biroul Rutier și Biroul Ordine Publică, au oprit în trafic un autoturism care a efectuat o manevra de depășire pe linie continuă, având viteza de 112 km/h în localitate, iar după testarea șoferului cu aparatul etilotest au constatat că a consumat băuturi alcoolice, fiind înregistrată o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Momentul a fost înregistrat cu dispozitivul tip body-cam din dotarea unuia dintre membrii echipajului.

„În urma administrării probatoriului, prin rechizitoriul din data de 02.11.2023, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus trimiterea în judecată în stare de control judiciar a inculpatului, persoană de sex masculin, în vârstă de 29 ani, născut şi domiciliat în judeţul Mureş, cu reşedinţa în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. ” transmit procurorii sibieni

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului