spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Daniela Cîmpean, în dialog cu membrii Clubului Economic German Transilvania

Știri din Județ

Publicitate

Daniela Cîmpean – președinta Consiliului Județean Sibiu a răspuns invitației Clubului Economic German Transilvania – Deutsche Wirtschaftsclub Siebenbürgen DWS la dialog pe marginea modului în care investițiile promovate de Consiliul Județean Sibiu vin în întâmpinarea nevoilor mediului de afaceri.


„Dezvoltarea aeroportului, modernizarea rețelei de drumuri județene, investițiile în spitale, susținerea culturii, toate concură la creșterea atractivității județului Sibiu pentru viitorii investitori.

Împreună cu membrii DWS vom căuta soluții pentru îmbunătățirea transportului public pentru navetiști, deschiderea de noi rute aeriene și dezvoltarea unui hub IT.

Prezența doamnei consul al Republicii Federale Germane la Sibiu, Kerstin Ursula Jahn, a fost una salutară, ce denotă implicarea domniei sale în promovarea mediului de afaceri german în relația cu județul Sibiu.

Mulțumesc DWS pentru invitație și felicitări pentru recenta aniversare a 25 de ani de activitate!”, a transmis Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului