spot_img
19.2 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

JAFUL DE LA SIBIU – Cauza principală a stopului cardiac, lipsa aerului

Știri din Județ

Publicitate

Ies la iveală tot mai multe detalii cu privire la jaful anului de la Sibiu. Se conturează o ipoteză tot mai credibilă prin care se expune faptul că cei trei suspecți au intrat în casă și cu gândul ca Adrian Kreiner să nu mai trăiască.

Publicitate

Actele de violență extremă, dar și aplicarea pe față a unei perne, cu scopul de a-l asfixia, conduc pe anchetatori pe pista unei reglări de conturi. De obicei, în timpul jafurilor, răufăcătorii sunt contratimp și fură tot ce prind la mână. Aici însă, cei trei suspecți au stau zeci de minute în vila de pe strada Moldoveanu din Sibiu, timp în care aceștia i-au aplicat multiple lovituri în zona capului, pieptul și a membrelor inferioare și superioare, dar l-au sufocat.

Conform ultimelor date, pe imaginile surprinse de câteva camere stradale, se poate observa cum cei trei pândesc casa, traversează în fugă spre curte și pătrund în vilă prin garaj. Un aspect foarte important și care ar putea rezolva cazul este faptul că unul dintre răufăcători a fumat o țigaretă lângă gardul casei. De aceea, polițiștii criminaliști au ridicat mai multe chiștoace și alte resturi din vecinătatea vilei, tocmai pentru a rula o analiză complexă.

La necropsie, medicii legiști au constat că Adrian Kreiner a intrat în stop cardiac din cauza lipsei aerului. Resuscitat de un echipaj ISU, inima omului de afaceri, ajutată doar de aparate, a mai bătut doar două zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ