spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Sibiul la putere, la Gala Premiilor Radar de Media

Știri din Județ

Publicitate

Gala Premiilor Radar de Media, ediția a XII-a, a avut loc în data de 7 noiembrie, la Sala Luceafărul din București. Cu o tradiție de 12 ani, Gala Premiilor Radar de Media desemnează cele mai bune producții TV, cei mai buni prezentatori și jurnaliști, cele mai bune publicații, cele mai mediatizate vedete și cele mai de succes proiecte media ale anului.



În acest an, Sibiul s-a aflat pe podium, având ca reprezentanți de seamă pe părintele Constantin Necula și pe tânăra artistă Dominique Simionescu.
Cel mai mare premiu din cadrul Galei și anume ,,Omul Media al anului 2023” a fost câștigat de părintele Constantin Necula.

Dominique Simionescu a câștigat premiul Myosotis pentru albumul de debut și pentru promovarea muzicii și tinerelor talente prin organizarea festivalului internațional Hermannstadtfest.

Premiile speciale Myosotis au fost stabilite de Comisia de Atestare a Calităţii, Performanţei şi Excelenţei, prezidată de muzicianul şi scriitorul Claudiu Dumitrache și i-a avut anul acesta în componenţă pe Raluca Mihaela Găină, Simona Ţăranu, Leyla Salman, Irena Boclincă, Alexandra Putanu, Dorin Huntai, dar și pe jurnalistul brașovean Dragoş Popa.


Evenimentul a fost organizat de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache şi produs de GMR Media by Raluca Mihaela Găina, sub egida publicaţiei Radar de Media.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă