spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Training despre „Gestiunea eficientă a energiei și soluții de energie regenerabilă” pentru locuitorii municipiului Mediaș

Știri din Județ

Publicitate

Reprezentanții instituțiilor publice din nordul județului au participat la trainingul despre „Gestiunea eficientă a energiei și soluții de energie regenerabilă” organizat la Primăria Municipiului Mediaș în perioada 8-10 noiembrie 2023.


În cadrul celor 3 zile au fost prezentate de către partenerii de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu informații despre importanța utilizării energiei din surse regenerabile, instalații de încălzire, panouri fotovoltaice, sisteme de izolații performante, soluții privind iluminatul, precum și modele de bune practici.

Evenimentul face parte din proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”.

Mai multe detalii: https://energieverde.cjsibiu.ro/

…………………………………………………………………….

Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă