spot_img
19.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Parchetul Sibiu neagă legătura percheziției din Șelimbăr cu cazul jafului

Știri din Județ

Publicitate

Prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a transmis către mass-media un comunicat de presă prin care infirmă informațiile cu privire la percheziția de aseară, realizată într-un apartament din Șelimbăr.

Publicitate

Conform comunicatului, Parchetul Sibiu neagă astfel legătura percheziției domiciliare cu căutarea celor trei autori ai jafului de la vila situată pe strada Moldoveanu din Sibiu. Aceștia mai subliniază faptul că cei trei autori ai jafului, în care omul de afaceri Adrian Kreiner a murit, sunt români. Surse neoficială Sibiu Independent vorbesc chiar de identificarea unui autor, pe baza probelor ADN, dar și de găsirea unui ceas. Din nou, cu siguranță, și aceste informații vor fi infirmate de Parchetul Sibiu.

Am cerut informații oficiale cu privire la percheziția de aseară, din Șelimbăr. Mai exact, dacă tot nu are legătură cu jaful de pe strada Moldoveanu din Sibiu, în ce dosar s-a realizat sau ce faptă vizează?! Din păcate, din nou, tăcere.

COMUNICATUL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL SIBIU

„A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor. Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei. Contrar celor vehiculate în mass-media, până în prezent în cauză nu a fost dispusă nicio percheziţie domiciliară şi nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor. La acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români. În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie.” transmite Parchetul Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai