0.2 C
Sibiu
luni, 11 decembrie, 2023

Christmas at the Palace – una dintre surprizele anului la Sibiu!

Știri din Județ

Publicitate

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu vă invită la momente unice de Sărbători!

Christmas at the Palace este titlul proiectului care dorește ca în perioada 17 noiembrie – 27 decembrie să transpună vizitatorii într-o lume de poveste, în curtea interioară a Muzeului Național Brukenthal din Sibiu, locul ideal.

Publicitate

Evenimentul este realizat pentru prima dată în curtea Muzeului Național Brukenthal. Prima ediție este organizată de Focus Events, Muzeul Național Brukenthal și Târgul de Crăciun din Sibiu. 

Alexandru Chituță, managerul Muzeului Naţional Brukenthal a declarat: „Am început anul trecut să decorăm poarta Muzeului Național Brukenthal – Palatul din Piața Mare cu o impresionantă ghirlandă cu globuri și cu un mesaj de Crăciun Fericit transmis de Baronul Brukenthal cu Căciula de Moș.

A fost un prim pas. Anul acesta, împreună cu Focus Events și în dialog cu Sebastian Marcovici, am făcut un al doilea pas. De data aceasta și mai important ca prima curte a Muzeului Național Brukenthal să devină un loc magic în această perioadă. Vor fi câteva căsuțe cu produse speciale, zona de food a firmelor sibiene și alte surprize. Muzeul Național Brukenthal va avea o căsuță de unde se vor putea achiziționa diferite produse de brand Brukenthal realizate pentru acest sezon – Brukenthal Magic. Totodată va fi și o superbă zonă de foto și selfie. Mijlocul Curții va avea o mare decorație de peste 6 metri înălțime. Și toată această zonă va fi împodobită cu luminițe și lasere. Este un lucru minunat ca porțile Palatului Brukenthal din Piața Mare să se deschidă cu acest prilej. Muzeul Național Brukenthal împreună cu celelalte obiective sunt sufletul acestui oraș. Avem încă multe lucruri de arătat și multe lucruri care pot fi amenajate pentru diferite ocazii. Așteptăm ca publicul să se simtă bine și în această perioadă să uite cât de puțin de problemele cotidiene și să se bucure de Sărbătoarea Nașterii Domnului! Cu toții împreună, Sibiul devine și în această perioadă un minunat oraș!

Târgul de Crăciun din Palatul Brukenthal din Piața Mare va fi deschis în perioada 17 noiembrie – 27 decembrie.

Pe scena din interior vor urca Andi Moisescu, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame, formații de jazz, DJ de electro funk și artiști de muzică clasică. Meniul este asigurat de cele mai faine food-venues: Hug the Mug, Summer Breeze, Restaurant Pasaj, Shaka Bowl, Covata Bunicii, Bubble Tea și Peronul cu prăjituri.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri