27.9 C
Sibiu
marți, 23 iulie, 2024

„Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței” pentru locuitorii comunei Slimnic

Știri din Județ

Primăria comunei Slimic a găzduit, în aceste zile, în cadrul proiectului „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”, trainingul despre „Gestiunea eficientă a energiei și soluții de energie regenerabilă”.


Mulțumim domnului primar Aron-Adrian Nan pentru sprijinul acordat în realizarea atelierului de informare, precum și celor care au ales să fie alături de noi!” – au transmis reprezentanții Consiliul Judetean Sibiu pe pagina de Facebook.

Publicitate

Mai multe detalii: https://energieverde.cjsibiu.ro/

………………………………………………………

Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri