2.4 C
Sibiu
vineri, 01 decembrie, 2023

Invitație la Gala Caritabilă „Mergem Înainte organizată de Asociația pentru copil și familie HEART și Asociatia Spitalului de Psihiatrie Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Asociația pentru copil și familie HEART și Asociatia Spitalului de Psihiatrie ”Dr.Gh.Preda” Sibiu invită sibienii la cea de-a doua ediție a Galei Caritabile „Mergem Înainte”. Evenimentul va avea loc vineri, 24 noiembrie 2023, începând de la ora 18:00, la Royal Ballroom Hilton Sibiu.


Împreună cu partenerii, BABY CARE SIBIU și Maini Unite, organizatorii iși propun să sprijine secția de recuperare copii a Spitalului Clinic de Psihiatrie „Gheorghe Preda”, contribuind cu suma de 25.000 de euro pentru achiziționarea a două dispozitive medicale de ultimă generație:

Publicitate

-Dispozitiv medical pentru activarea musculaturii prin vibrații.

-Aparat de electrostimulare pentru recuperarea funcției de înghițire.

”Tehnologia avansată a acestor dispozitive aduce o contribuție semnificativă în facilitarea procesului de recuperare, oferind o abordare precisă și adaptată nevoilor specifice ale fiecărui pacient.

Atât Galileo, care stimulează activarea musculaturii prin vibrații, cât și Vitalstim, care ajută la recuperarea funcției de înghițire, reprezintă noutăți pentru sistemul de recuperare pediatrică din România și am fi onorați să le punem în slujba pacienților noștri. Aceste instrumente inovatoare nu doar că reprezintă un pas important în asigurarea unei îngrijiri de calitate, dar și contribuie la îmbunătățirea calității vieții celor mici”-declară Dr. Luca Silvia, Medic Șef Secție Recuperare NPM Copii.

”Vă promitem o seară de neuitat, plină de momente magice și de invitați speciali, precum Radu Nechifor, Ioana și Sânziana Ștefan, Trupa Dream Catchers, Rise Up Academy of Dance,Tango Studio Sibiu și Andreea Bogdan” – transmit organizatorii.

Accesul la eveniment se realizează printr-o donație simbolică de 350 lei/persoană, în contul:

Asociația pentru Copil și Familie HEART

RO16INGB0000999907913786, deschis la Banca ING BANK

”Anul trecut, am organizat prima ediție a Galei Caritabile în beneficiul Asociației BABY CARE SIBIU, pe care am numit-o ”Dăm Startul în Viață.

Am reușit, prin puterea oamenilor și dărnicia companiilor, să strângem suma de 20.000 de euro cu care am achiziționat sistemul de monitorizare funcții vitale Philips IntelliVue MX750 care astăzi salvează vieți la Maternitatea din Sibiu.

Am hotărât să nu punem granițe binelui și să „Mergem Înainte”!

Gala „Mergem Înainte” nu o să fie doar un eveniment despre caritate, ci un eveniment care reunește comunitatea pentru a face posibilă schimbarea reală în viețile copiilor care au nevoie de recuperare.

Vă așteptăm să vă alăturați pentru a crea împreună o poveste de succes în lupta pentru primii pași și zâmbetul lor.”-a declarat Liliana Tempean, organizatoarea evenimentului

𝐄𝐬̦𝐭𝐢 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐢 𝐞𝐫𝐨𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚̆!

𝐃𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐚𝐜𝐮𝐦, 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐆𝐚𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐢𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆ „𝐌𝐞𝐫𝐠𝐞𝐦 𝐈̂𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞” 𝐬̦𝐢 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞-𝐧𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚̆𝐦 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚̆ 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞.” – este mesajul Asociației pentru copil și familie HEART și Asociației Spitalului de Psihiatrie”DR.GH.PREDA” Sibiu .

Contact organizator: Liliana Tempean, 0746937154, e-mail: liliana.tempean@yahoo.com.

Dress Code- elegant, potrivit unei gale

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri