spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Ei sunt suspecții în cazul lui Adrian Kreiner! Au fost dați în urmărire internațională!

Știri din Județ

Publicitate

Veste bună! Numele și fotografiile celor trei răufăcători, ce au luat sub asediu, în noaptea de 6 noiembrie, vila omului de afaceri Adrian Kreiner, au fost postate pe site-ul Poliției Române.


Numărul suspecților a ajuns la cinci ( 4 bărbați și o femeie). Din cercetări, femeia ar avea deocamdată,cea mai mică implicare. În schimb, un bărbat din județul Timiș a fost reținut și acuzat de favorizarea infractorului. Acesta i-ar fi găzduit, transportat și favorizat ieșirea din țară pe infractori.

Conform cercetătorilor, cel puțin doi suspecți ar fi părăsit deja țara, ancheta fiind una complexă și de durate. Se colaborează inclusiv cu autoritățile germane și belgiene, dar și cu Interpol. Aceștia sunt acuzați de crimă, după ce l-au torturat pe omul de afaceri, dar l-au și axfisiat, aceasta fiind cauza stopului cardiac. În urma jafului terminat prost, tâlharii au fugit cu 16 ceasuri de lux, în valoare de 200.000 de euro.

Până la finalizarea procesului în instanțele de judecată, persoanele implicate și prezentate mai sus au calitatea de suspecți și beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri