spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Jaful de la Sibiu, ca-n filme – Cagule, pistoale și violență extremă

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Bărbatul jefuit în stil mafiot, la Sibiu, A MURIT!


Caz șocant la Sibiu, aici unde, trei hoți au năvălit într-o vilă situată pe strada Moldoveanu din municipiu și l-au bătut cu bestialitate pe proprietar.


Victima în vârstă de aproximativ 50 de ani, este un cunoscut om de afaceri, având investiții în mai multe domenii de activitate, inclusiv în piața de crypto. Numele acestuia este Adrian Kreiner.

Conform surselor exclusive Sibiu Independent, din casa afaceristului s-au furat mai multe ceasuri de valoare iar din seif, o sumă mare de bani. În vila de pe strada Moldoveanu ar fi pătruns trei hoți, ce au dezactivat sistemul de alarmă și supraveghere și au legat câinii de pază. Prinși asupra faptului, hoții l-au bătut cu bestialitate pe proprietar. Aflat în stare gravă, familia bărbatului ar face demersurile unui transfer către un spital privat din Germania.

Conform procurorilor sibieni, cei trei hoți au recurs la o violență extremă, legând victima de mâini și de picioare. Aceștia i-au aplicat multiple lovituri în zona capului, pieptul și a membrelor inferioare și superioare. La momentul comiterii faptelor, în locuinţă se mai aflau partenera de viaţa a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii.

Bărbatul este internat în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă , fiind în momentul de față intubat, ventilat mecanic și în stare critică.

Vila în care s-a produs jaful

Comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu:

„Prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, este împuternicită să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În data de 6.11.2023 Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat prev. de art. 32 alin.1 raportat la art. 189 alin.1 lit. d C.penal şi două infracţiuni de tâlhărie calificată prev. de art. 234 alin.1 lit. a, c, d şi f C.penal.

Din coroborarea mijloacelor de probă administrate până la acest moment procesual rezultă că la data de în data de 6.11.2023, în jurul orei 2,30, trei persoane de sex masculin purtând cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din municipiul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri. Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare. Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare.

La momentul comiterii faptelor in locuinţă se mai aflau partenera de viaţa a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii.

Bărbatul în vârstă de 50 ani se află internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor infracţiunilor. ” transmit procurorii sibieni

Publicitate

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă