spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Voluntarii Echipei Galbene continuă să susțină elevii din cadrul Liceului de Artă din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Voluntarii Echipei Galbene continuă să susțină elevii din cadrul Liceului de Artă din Sibiu. După succesul Galei caritabile, organizate în luna septembrie a acestui an, cu fondurile strânse, aceștia au achiziționat suport didactic, șevalete, banc de lucru pentru sculptură și pianină pentru elevi.

Publicitate

„Un semn că o faptă bună ți-a fost acceptată este că, în urma ei, continui să faci multe altele pe măsură.”

Cam acesta este si motto-ul echipei noastre mai ales cand primim mesaje de apreciere de la oamenii pe care noi i-am ajutat.Redau mai jos un astfel de exemplu:

“Este minunat când privirea, gestul, fapta bună, dorința de implicare și susținere a comunității locale își fac simțită prezența. Așa s-a întâmplat și în cazul Liceului de Artă, atunci când voluntarii Echipei Galbene și-au dat mâna pentru susținerea noii generații de artiști prin achiziționarea de suport didactic, șevalete, banc de lucru pentru sculptură, pianină.

Ca și cadru didactic al acestei școli vă mulțumesc pentru susținerea actului de învățare.”Prof. Dr. Viorel Florin-Mihai, secția de arte vizuale, catedra de pictură de șevalet” – transmit voluntarii Echipei Galbene.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer