spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Accident grav pe autostrada A1, lângă Săliște. Două persoane au ajuns la spital

Știri din Județ

Publicitate

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară, pe autostrada A1, la km. 270, lângă localitatea Săliște, pe sensul Sibiu – Sebeș. Trei mașini au fost avariate iar două persoane au fost tranportate la spital.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Alba, a schimbat direcția de deplasare din banda 1 în banda 2 pentru a permite unui autovehicul să pătrundă din banda de accelerare în banda 1, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Cluj. Acest autoturism a fost proiectat apoi în glisiera marginală.

În urma impactului, o pasageră în vârstă de 22 de ania suferit multiple traumatisme la nivelul membrelor. Și un șofer a suferit un atac de panică, fiind de asemenea transportat la spital.

În zonă se circulă îngreunat, pe banda 2.

ISU Sibiu intervine de urgență pe A1 sensul de mers Sibiu-Sebeș la un accident rutier. La fața locului intervin două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Echipajul a acționat pentru descarcerarea unei femei în vârstă de 22 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD cu medic având multiple traumatisme la nivelul membrelor. Este transportată de urgență la UPU Sibiu, conștientă. De asemenea este transportat la UPU Sibiu un bărbat de 28 de ani cu atac de panică.” Slt. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului