spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Lucrările continuă la Centrul Social „Sf. Nicolae” din Turnișor

Știri din Județ

Publicitate

Lucrările continuă la Centrul social-filantropic „Sf. Nicolae” din Turnișor. Voluntarii sibieni grupați în Echipa Galbenă s-au implicat încă de la prima cărămidă în sprijinirea demersului părintelui Ciprian de a ridica acest centru necesar comunității.


„Nu putem reuși să continuăm realizarea lucrărilor la Centrul Social „Sf. Nicolae” din Turnișor fără ajutorul oamenilor cu suflet. Având clădirea ridicată la roșu, anul acesta am reușit să-i punem uși și ferestre, să o tencuim in interior, să o dotăm cu trei grupuri sanitare. Totodată curtea a fost pavată. Momentan se lucrează și la instalația electrică. Vom demara și lucrările de realizare a încălzirii centrale. Zilele acestea s-a turnat șapă în interior (la parter) și s-a realizat o lucrare de consolidare a zidului curții interioare. Urmează să fie pusă gresie peste șapă.

Mulțumim pentru tot sprijinul familiei Huciu (Sorin și Alina) și Echipei Galbene!

Orice ajutor este binevenit în continuare mai ales că suntem în preajma sărbătorii Nașterii Domnului, perioadă în care sprijinim copii și familiile defavorizate din comunitatea noastră.” – a transmis Elena Creanga pe pagina de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă