spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Magicienii se reîntorc la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu deschide magia printr-un program special dedicat întregii familii. Sibiu Magic Show va avea loc anul acesta în perioada 6 – 11 decembrie și reunește în premieră națională artiști din Argentina, Germania, Marea Britanie, Spania și România, într-un program captivant, cu spectacole de magie, iluzionism, baloane de săpun, stand-up comedy, dar și ateliere de magie pentru copii.


 

„Deschidem magia la Sibiu! Țin să mulțumesc în mod special Primăriei Sibiu pentru contribuția esențială în derularea acestui eveniment! Cu siguranță nu am fi putut organiza acest festival dacă Primăria nu ar fi găsit o soluție la efectele negative generate de Guvern prin emiterea OUG90 la finalul lui octombrie. Suntem norocoși să fim la Sibiu unde cultura e o tradiție ce se respectă. Decembrie este luna cadourilor și vă aducem în dar bucuria de a fi împreună ca o comunitate. Lăsați-vă purtați, așadar, într-o lume în care imposibilul devine posibil, aici la Sibiu Magic Show!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului „Gong”.

Program Sibiu Magic Show | 6 – 11 decembrie 2023

miercuri, 6 decembrie, ora 17:00

sâmbătă, 9 decembrie, orele 10:00 și 12:00

workshop pentru copii cu vârsta între 6 și 12 ani

Teatrul Gong, Sala Studio

Magia din spatele magiei/ The magic behind the magic

cu Eduard și Bianca Malița (ROU)

durata: 1h

preț bilet: 24 de lei, tarif unic nereturnabil

Acest atelier îi invită pe cei mici în culisele unui spectacol de magie. Eduard și Bianca vor dezvălui o parte din secretele acestei arte, promovând o gândire logică și creativă în rândul copiilor. În cadrul acestui atelier cu adevărat magic, cei curioşi îşi vor testa imaginaţia confecţionându-şi propria recuzită pentru trucuri și numere simple de iluzionism folosind obiecte de uz zilnic. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă