spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

FOTBAL: Hermannstadt egal cu Poli Iași. Final de coșmar pentru sibieni

Știri din Județ

Publicitate

Un meci echilibrat, fără prea multe faze la poartă, dar terminat apoteotic. Cam așa s-ar descrie meciul de aseară disputat de FC Hermannstadt acasă contra celor de la Poli Iași. Penaltyul primit de sibieni în minutul 3 de prelungiri la finalul meciului a fost ca un cadou din ceruri. Dar Petrișor Petrescu mai are de învățat să execute penalty-uri. Ratarea lui a lăsat Hermannstadtul fără 2 puncte.


Marius Măldărășan a mers din startul meciului cu o formulă clasică bazată mai ales pe apărare. O apărare dublă, chiar. Nici Poli Iași nu a mizat pe altceva. Asta a generat un meci cu o posesie echilibrată, multe pase și puține faze de gol.

Dacă în primele 20 de minute sibienii au avut două ratări la poarta lui Lung, apoi meciul a devenit staționar. Ca de obicei, în ultimele partide, Hermannstadt practică un debut în forță, apoi reduce motoarele, iar la final accelerează, din nou.

Se remarcă faza din minutul 12, când Alhassan trece de toți adversarii și centrează frumos la picior lui Iancu în fața porții, la marginea careului mic. Șutul acestuia a fost slab și Lung a respins. Mingea, revenită la sibieni, a fost preluată de Jipa situat pe partea stângă de atac și șutul acestuia a fost, din nou, respins de Lung.

Repriza a doua a fost șterasă. Dar penalty-ul obținut după ce Samayoa a atins mingea cu mâna în careul mic al ieșenilor, a adus un nesperat penalty sibienilor în minutul 90+3 de prelungiri. Dar, Petrișor Petrescu s-a dovedit nepregătit pentru sarcină.

Scor final FC Hermannstadt – Poli Iași 0 la 0. Sibienii câștigă doar un punct din 3 și sunt pe locul 5 momentan.

Foto: Dan Grecu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă