spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Spitalul CFR Sibiu aduce modele de bună practică din Belgia și SUA

Știri din Județ

Publicitate

Directoarea Spitalului General CF Sibiu, Dr. Ștefania Șerban, alături de farmacista șefă Carmen Videanu continuă proiectul de implementare a modelelor de bună practică. După conferința de la începutul lunii noiembrie de la Ambasada SUA în București, acestea au putut vizita și un spital din Anvers, Belgia. Scopul ambelor vizite a fost de a replica la Spitalul din Sibiu organizarea digitală eficientă a farmaciei de spital.


„Mulțumesc pe această cale reprezentanților companiei organizatoare pentru ocazia de a lua lecții de bune practici de la profesioniștii din domeniu. Astfel, împreună cu colega noastră, doamna farmacist-șef Carmen Videanu, am vizitat un spital din Anvers, Belgia și am discutat despre soluțiile optime ce ar putea fi implementate într-o farmacie de spital, cu circuit închis, pentru a oferi pacienților și personalului medical siguranță, eficiență, rapiditate în furnizarea tratamentului medicamentos; totul, într-un mod facil și fără erori.” a declarat dr. Ștefania Șerban, directorul Spitalului General CF Sibiu.

Consiliul Local Sibiu a aprobat deja trecerea acestui spital în subordinea Primăriei Sibiu. Astfel, acesta va deveni primul Spital Municipal din Sibiu.

Soluțiile de digitalizare, studiate în acest proiect de bune practici, vor fi implementate și în viitorul spital municipal al Sibiului, actualul Spital General Căi Ferate Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă