spot_img
10.2 C
Sibiu
luni, 22 aprilie, 2024
spot_img

Repetiția paradei de 1 Decembrie a „paralizat” traficul din centrul Sibiului

Știri din Județ

Nervi întinși la maxim, în această dimineață, pe majoritatea străzilor adiacente centrului Sibiului. Pe Bulevardul Corneliu Coposu se organizează o repetiție a paradei de 1 Decembrie.


Astfel, până la ora 12:00, Bulevardul Coposu și străzile adiacente acestuia, precum și Piața Unirii vor fi închise circulației Pe bulevardul Victoriei se va permite circulația doar spre str. A. Șaguna, iar str. Zaharia Boiu va fi închisă între str. Dr. Stâncă și Hotelul Ramada.

Parcarea de lângă Sala Thalia și parcările din lateralul magazinului Dumbrava vor fi închise începând cu 29 noiembrie, ora 00:00 până în 1 decembrie, ora 15:00.

În 1 decembrie, circulația pe bulevardul Corneliu Coposu și în Piața Unirii (între sensul giratoriu de la Hotel Ramada și sensul giratoriu cu bulevardul V. Milea) va fi închisă între orele 06:30 și 15:00. Accesul va fi permis de pe str. Constituției spre str. Pompeiu Onofreiu, pentru accesul către spitale și spre centru. Strada Berăriei va fi închisă pe tronsonul dintre str. Gimnasticii și bulevardul C. Coposu, iar accesul pe str. Independenței dinspre bulevardul Coposu va restricționat în intervalul menționat.

Și str. Gh. Lazăr, va fi închisă circulației între str. Pompeiu Onofreiu și bulevardul C. Coposu, în același interval orar. Și circulația pe str. Banatului și pe bulevardul Victoriei (între str. Ilie Măcelaru și str. Șaguna) va fi închisă între orele 06.30 și 12.30 pentru ceremonia de depunere de coroane la monumentul din fața Cercului Militar.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Poliția Locală Sibiu, locul 1 pe țară! La fotbal

Ionuț Popa este campion mondial la kickbox

S-a stabilit ora meciului decisiv cu CSO Voluntari

A fost inaugurată noua sală de sport din Tălmaciu

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș