spot_img
13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Fotografii tematice de Crăciun cu decoruri de poveste la MagicMo Photo Sibiu

Știri din Județ

Fotografia, este limbajul universal care vorbește inimii și care poate învinge timpul. Imaginile pot păstra vie amintirea unei persoane dragi, pot păstra un moment din istorie pentru generațiile viitoare, pot fi martore la cele mai frumoase momente din viața noastră, unicele chiar.  În spatele fotografiilor, stau creatorii; sunt cei care ne învață să privim din nou, să privim mai mult, să privim prin ochii lor. Ei sunt martorii și artiștii care pot distinge frumusețea care ne înconjoară, într-un mod pe care noi îl ignorăm involuntar.


Todor Cosmina sau Coco, cum o numesc apropiații, este un fotograf din Sibiu care și-a început activitatea din primăvara acestui an. Cu pași timizi, Coco alături de sora sa, Ramona, și-au unit forțele și au realizat de atunci și până în prezent, un mic business de familie (MagicMo Photo); acestea au oferit servicii foto la mai multe evenimente private din Sibiu și împrejurimi, însă ședințele foto de Crăciun, motivul care le-a determinat să înceapă acest proiect, reprezintă punctul lor forte.


A fost ceva spontan, Crăciunul trecut am fost împreună la o ședință foto de Crăciun cu familia și am realizat că deținem creativitate, skill-uri și resurse pentru a demara acest proiect de suflet deși știam că piața este saturată in acest domeniu – spune Cosmina.

Cosmina și Ramona folosesc decoruri reale, recuzite diverse pentru toate vârstele, piese handmade incluse în decoruri și multe elemente care întregesc creațiile lor și redau magia spiritului de Crăciun.

Ce recomandă echipa Magic Mo Photo este creativitatea, răbdarea, implicarea, portofoliul,  spiritul vesel, calitatea și bineînțeles, promtitudinea.

Ce deosebesc serviciile noastre, de serviciile altor fotografi este entuziasmul, dorința de a ieși în evidență prin munca depusă, răbdarea și pasiune de a crea atmosfera care sa  surprindă emoția și acea trăire magica de care sa îți amintești cu drag  – ne mai spune Cosmina.

Cei care doresc să se programeze pentru o ședință de Crăciun sunt invitați să acceseze pagina MagicMo Photo

  • 3 decorurile de poveste
  • 2 pachete disponibile: pachet MAGIC (2 decoruri incluse) si pachet STAR (3 decoruri incluse)
  • locurile sunt limitate, iar ședințele de Crăciun se vor face in perioada 1 Noiembrie -20 Decembrie ( la cerere și dupa Crăciun)
  • durata unei sedințe foto de Crăciun este de **50 minute**(pachet STAR ) si **30 minute**(pachet MAGIC)
  • ținuta copiilor este oferită de studio
  • rezervarea sedintei foto se face prin mesaj privat (messanger / whatsapp) sau apel telefonic la nr 0742 945 076

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ