spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Vrei o ședință FOTO de Crăciun? Noi îți venim în ajutor!

Știri din Județ

Publicitate

VESTE BUNĂ! Echipa www.studiofotovideo.ro este pregătită pentru tradiționalele ședințe FOTO de Crăciun și te așteptă într-un mediu atent aranjat, cu mult gust, dar și plin de emoție.

Pentru ca totul să fie memorabil, a fost gândit și creat un cadru superb, cu tematică diversificată de Crăciun. Aici o să găsești un loc în care poți savura o cană de cafea / ceai alături de cei dragi, dar și să realizezi amintiri foto frumoase. Copii vor putea să îi scrie chiar și Moșului, fiind disponibilă o căsuță frumoasă din lemn.

Echipa STUDIO FOTO-VIDEO SIBIU vrea ca tu și familia ta, să vă simțiți cât mai aproape de confortul casei! De aceea, ne-am dotat cu luminițe liniștitoare, căni / cănuțe pentru adulți și copii (toate cu tematică de Crăciun), dar și un bol cu câteva „plăceri dulci și nevinovate”.

„Ne vom distra, vom râde și vom fotografia bucuria și magia sărbătorilor de iarnă, alături de persoanele iubite. Vei rămâne cu siguranță, cu amintiri frumoase! Mai exact, vreo 50 la număr. Atent alese și prelucrate cu profesionalism. se anunță pe site-ul www.studiofotovideo.ro

Echipa STUDIO FOTO-VIDEO SIBIU este vaccinată împotriva COVID-19. Conform acestora, aerisesc și dezinfectează periodic studioul, imediat după ședința foto. De ce? Pentru că pun sănătatea lor și a clienților, PE PRIMUL LOC!

Rezervări la 0769635189

CLICK AICI

IMG
IMG
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri