spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Trafic alternativ pe Valea Oltului, lângă Boița. Un șofer beat „a făcut-o lată”

Știri din Județ

Publicitate

Șoferul unui autocamion a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe DN 7, km. 247, în afara localității Boița.

Publicitate

Bărbatul în vârstă de 53 de ani, conducea mastodontul dinspre Sibiu spre Vâlcea. În urma cercetărilor, polițiștii rutieri sibieni au aflat faptul că, șoferul domiciliat în județul Argeș se afla sub influența băuturilor alcoolice. Etilotestul a indicat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Traficul rutier se desfășoară alternativ.

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Mușteriul transporta porci sacrificați😂,iar Poliția ne a ținut 4 ore pe un deal să aștepte un alt tir să preia animalele.Desigur că o să dau in judecata atât Poliția cât și firma.4 ore am stat pe un deal pe autostrada.Inimaginabil.Cata bătaie de joc.

  2. Și rușine celor ce trebuiau să elibereze drumul . Aseară în jurul orei 18 s.a stat 3 ore pentru 13 km . Nu era un drum oarecare și nici vreme rea să nu se degazeze drumul cat mai repede . Ca să nu mai spun că „domnii”politisti au dirijat circulația după bunul lor plac . Dinspre Sibiu cozi kilometrice iar către Sibiu nu erau mai mult de 50 mașini . Mai mult s.a așteptat că pe valea Prahovei . Așa ceva …De aceea se și aștepta așa mult pentru că au fost favorizați cei ce mergeau catre Sibiu . Alternativ poate ,dar cu preferințe .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer