spot_img
12.2 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Maria, „medicinista de la Junii Sibiului”, a fost cerută de soție chiar de Ziua României

Știri din Județ

Publicitate

Povestea Mariei, relatată de reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, continuă: „medicinista de la Junii Sibiului”, a fost cerută de soție chiar de Ziua României. Citește și Studentă la Medicină și instrumentistă la „Junii Sibiului”, Maria are o viață care bate filmul

Publicitate

Viat̗a „ca-n filme” a Mariei Pop continuă cu un episod fericit: Tică, iubitul ei, i-a făcut cea mai mare bucurie din viat̗ă, cerându-i să-i fie sot̗ie: „Nici nu am stiut ce mi se întîmplă. Dintr-un rucsac în care trebuiau să fie sticle cu apă, mănusi si tot felul de măruntisuri, a scos un buchet de trandafiri roz. A îngenunchiat, a scos un inel si m-a întrebat: Vrei să fii sotia mea?”


Totul s-a întâmplat pe 1 decembrie, la Târgul de Crăciun din Viena. „A fost o excursie de 3 zile alături de câtiva prieteni apropiati. La târg există un colt al îndragostitilor, care are un pom decorat cu inimioare luminoase. Acolo, am fost de acord să devin sotia lui. Parcă si acum mă simt ca într-un vis.”


După ce în urmă cu mai bine de o săptămână am publicat povestea singurei instrumentiste de la „Junii Sibiului”, pe care viat̗a a încercat-o din răsputeri, Maria a fost asaltată de colegi, prieteni s̗i chiar de necunoscut̗i: „Nu-mi vine să cred cât de multă lume mă sună sau mă opreste să-mi spună să fiu tare, să cred în continuare în Dumnezeu. Sunt colegi care nu-mi stiau povestea si care au fost uimiti să afle prin cîte am trecut. Totusi, eu sunt un om obisnuit si chiar dacă am avut o viată grea, nu mi-am pierdut niciodată speranta. Oameni buni sunt peste tot si deasupra tuturor este Dumnezeu.


Lacrimile de bucurie ale Mariei, izvorâte pe când primea trandafirii roz s̗i inelul de logodnă, îi apar în colt̗ul ochilor tot mai des. Are motive temeinice întrucât s̗tie că Tică îi va sta alături în anii mult̗i de căsnicie pe care s̗i-i doresc, dar s̗i pe scenă, pentru că amândoi sunt instrumentis̗ti în format̗ia de tineret de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului.


De Ziua României, sub copacul îndrăgostit̗ilor din Viena, doi tineri au spus „Da” unei noi viet̗i.
„Le dorim „Casă de piatră”, bucurîndu-ne că ambii sunt din judet̗ul Sibiu, cel cu oameni s̗i locuri de poveste!” – transmit reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Sursa: Facebook Consiliul Judetean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!