23.1 C
Sibiu
joi, 25 iulie, 2024

Altă dispariție în județul Sibiu. Majoritatea fug de acasă, din dragoste

Știri din Județ

Actualizare: Cu câteva minute în urmă, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au găsit-o pe minoră la domiciliul unei prietene, pe raza municipiului Sibiu. Minora nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. De cele mai multe ori, tinerii fug de acasă după ce se îndrăgostesc și vor „să fugă în lume”.

Publicitate

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 3 decembrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 2 decembrie, în jurul orei 14,00, fiica sa, ZĂMĂCĂU ELENA PATRICIA, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 55 de kg, ochi căprui, păr brunet, drept, lung.

În momentul plecării, minora avea asupra sa un ghiozdan negru. Nu se cunosc articolele vestimentare pe care minora le-ar fi purtat.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Un nou meci de Europa League la Sibiu