spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Voluntarii Echipei Galbene au oferit daruri parohiilor Terezian și Turnișor

Știri din Județ

Publicitate

Voluntarii Echipei Galbene, mobilizați in jurul doamnei Raluca Turcan si a doamnei Daniela Cîmpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu, au ajuns astăzi și la Biserica Învierea Domnului din Terezian, păstorită de părintele Eugen Buta, unde au oferit cadouri pentru copilaşi.


„Am primit de la Moş Nicolae o listă cu 32 de copii cuminți şi o tolbă plină cu daruri pentru ei. Aşa că ne-am mobilizat şi am pornit să împărțim, în numele lui, bucurie şi multe zâmbete. Nu este prima dată când îl ajutăm. De fiecare dată primim cu mult drag să mergem acolo unde este nevoie.” a declarat Alina Huciu, organizator.

Totodată Moș Nicolae a venit și în Parohia Turnisor, la Centrul Social Sfântul Nicolae, unde, alături de Părintele Ciprian, voluntarii Echipei Galbene au pus umărul încă de la prima cărămidă, iar acum se apropie de finalul construcției.

„Suntem fericiți că şi în acest an am reuşit să fim în mijlocul comunității aşa cum am fost de 4 ani încoace. Nimic nu ne bucură mai mult decât să ştim că în urma noastră rămân oameni fericiți, care ne poartă cu drag în gândurile lor.”, a transmis Alina Huciu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă