spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Spitalul General CFR Sibiu, finalist la competiția Spitalul Anului

Știri din Județ

Publicitate

Spitalul General CF Sibiu a fost selectat de un juriu internațional în cadrul Romanian Healthcare Awards 2023, la secțiunea Spitalul Anului. Spitalul din Sibiu a trecut de prima jurizare și a fost nominalizat printre finaliști. Decernarea premiilor se va face în 15 decembrie la București.


Romanian Healthcare Awards 2023 este o competiție cu juriu internațional care premiază în cadrul a 7 categorii spitalele din România. În cadrul ceremoniei ce va avea loc la București în 15 decembrie se vor anunța câștigătorii. Toți finaliștii vor primi și o Diplomă de Excelență.

Spitalul general CF Sibiu s-a remarcat în ultimul an prin seria de modernizări masive, care au îmbunătățit mult calitatea serviciilor pentru pacienți. S-a investit din fonduri atrase în infrastructură, modernizare saloane, săli de operație, dar și aparatură de ultimă generație. Proiectele de modernizare ale Spitalului CFR continuă.

„Suntem onorați de selectarea Spitalului General CF Sibiu în lista finaliștilor acestei competiții de prestigiu. Muncim mereu pentru a oferi cele mai bune condiții și servicii medicale pacienților noștri” a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT, dr. Ștefania Șerban, managerul Spitalului General CF Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă