spot_img
10.4 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

Parfumurile lansate de Muzeul Brukenthal, sold-out în timp record

Știri din Județ

Publicitate

La finele lunii noiembrie, Muzeul Național Brukenthal lansa un nou tip de produs de brand: parfumul. Au fost realizate două: Sophia, pentru femei și Brukenthal, pentru bărbați. Surpriză! Deși la prețul de 360 de lei sticluța de 50 ml, parfumurile din primul lot de 100 de bucăți, au fost vândute în timp record.

Publicitate

Managerul muzeului, Alexandru Chituță a recunoscut că nu s-a așteptat ca parfumul să se vândă atât de repede. Fiind vorba de un produse de top, acesta se adresează unui public mai special. „Am avut bucuria să avem aici la Sibiu o companie care fac asemenea produse – Matca și pe doi oameni minunați Georgiana și Sebastian. Matca e singurul atelier de parfumuri din ingrediente naturale din județul Sibiu, iar lucrul acesta pentru Muzeul Național Brukenthal este și o garanție a calității dar și un sprijin pe care instituția noastră îl asigură companiilor mici și mijlocii. După mai multe discuții am creionat cum ar trebui să fie nuanțele iar apoi sticluța și cutia, ambele importate din străinătate. Este un nou produs de brand. Muzeul Național Brukenthal este primul muzeu cu un asemenea brand” a declarat Chituță.

Spre comparație, cel mai bine vândut produs de brand Brukenhtal, este ciocolata. Aceasta este un produs ieftin, dar care se achiziționeaza în cantități mari de vizitatori. Scopul realizării acestor produse de brand ale muzeului este a atrage fonduri, dar și de a promova imaginea muzeului prin alte metode.

Primii care au testat: primarul Astrid Fodor și Constantin Chiriac

La evenimentul de lansare al celor două parfurmuri Brukenthal și Sophia, privilegiul de a le testa a revenit primarului Sibiu, Astrid Fodor și directorului teatrului, Constantin Chiriac.

Alexandru Chituță a promis că un nou lot de parfumuri va apărea în curând la vânzare. Cererea pentru acest produs este în continuare foarte mare.

Sursa foto: Sibiul în imagini

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ