spot_img
12.8 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Poți face cununia la Muzeul Brukenthal din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Managerul Muzeului Național Brukenthal din Sibiu, Alexandru Chituță a declarat că sala destinată închirierilor poate fi folosită și pentru cununii. Acesta a declarat că închiriatul de săli sau a curții interioare aduce venituri bune la muzeu.

Publicitate

Puțini sibieni știu că, acum, la Palatul Brukenthal din Piața Mare pot să își oficieze cununia. Asta dacă pot aduce preotul sau ofițerul stării civile la locație. Muzeul este deschis închirierii unei săli situată la parter, cu acces din curtea a doua, cea a trandafirilor. Prețul este de 700 lei/oră (include 15% cheltuieli diverse/utilități).

De asemenea, curtea cu trandafiri este și ea disponibilă spre închiriere la prețul de pentru săli – 3.500 lei pentru un eveniment, care nu poate dura mai mult de 5 ore (include 15% cheltuieli diverse/utilități).

Chituță a declarat că deja sala a fost închiriată de câteva ori de diferite asociații profesionale pentru evenimente. El a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT că nu exclude închirierea pentru cununii, fiind un loc frumos și deosebit unde mirii să spună DA în fața preotului sau ofițerului stării civile.

Sala este cea folosită de curând la lansarea parfumului Muzeului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)