spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Produse handmade realizate de copiii și adulții rezidenți de la Protecția Copilului din Sibiu, expuse la Târgul de Crăciun

Știri din Județ

Publicitate

Copiii și adulții rezidenți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu vor participa în perioada 18 – 22 decembrie 2023, la Târgul de Crăciun din Piața Mare, cu produse handmade. Fondurile strânse vor fi utilizate pentru achiziționarea de materiale necesare în cadrul atelierelor/ședințelor de ergoterapie a beneficiarilor.


Acum în prag de sărbători, vă oferim tot ce avem noi mai frumos, creat de mâinile si sufletele copiilor si adulților noștri din centrele aflate în structura Direcției Generale de Asistență Socială si Protecția Copilului Sibiu.


Târgul de Crăciun, intitulat simbolic „Visul unei nopti de iarna”, va asteaptă începând cu data de 18 decembrie pana in data de 22 decembrie 2023, între orele 11:00 -22:00 la căsuța nr.101, Căsuța Asociațiilor.


Ne dorim să vă avem alături de noi în număr cât mai mare, pentru ca fiecare obiect vândut reprezintă un vis dus mai aproape de împlinire.
Anul acesta, cadourile pe care le faceți celor dragi vouă pot fi cele care au prins viață din mâinile celor mai frumoși si talentați copii/adulți.
Și, nu în ultimul rând, banii obținuți la Târg îi vor ajuta sa prindă aripi!
Așa că, vă așteptăm cu mic cu mare, alături de noi!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă