spot_img
19.2 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Curier atacat și bătut de trei indivizi mascați, la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un curier angajat la firma GLS a fost atacat, bătut și jefuit de trei indivizi mascați. Totul s-a petrecut aseară, în spatele Complexului Cedonia din Sibiu.

Publicitate

Conform surselor Sibiu Independent, curierul a fost tâlhărit aseară, în jurul orei 20:30. Cei trei răufăcători l-au bătut bine și i-au furat toate încasările din ziua respectivă, aproximativ 12.000 de lei. Mai mult, aceștia i-ar fi furat și mai multe colete valoroase. La fața locului au intervenit de urgență polițiștii sibieni, dar și un echipaj de prim-ajutor. După 30 de ore de la eveniment, IPJ a oferit detalii suplimentare.

Conform SAJ SIBIU, curierul în vârstă de 30 de ani și tâlhărit la Sibiu a suferit un traumatism costal și mai multe contuzii.

IPJ SIBIU confirmă cazul prezentat în exclusivitate de ziarul Sibiu Independent

„La data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 20.25, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că trei persoane necunoscute l-ar fi agresat și i-ar fi sustras o sumă de bani, pe o stradă din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate de către polițiștii sibieni a rezultat că, la aceeași dată, în jurul orei 20:20, în timp ce se afla pe Aleea Haiducului din municipiul Sibiu, reclamantul ar fi fost surprins și agresat fizic de trei bărbați necunoscuți, care i-ar fi sustras o sumă de bani.Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.” transmite IPJ SIBIU

Foto arhivă Sibiu Independent

Publicitate

3 COMENTARII

  1. Păcat că există asemenea rebuturi de oameni care se bucură de banii nemunciți,iar pentru siguranța șoferilor care livrează colete cred că implementarea plăți cu cardul ar fi mult mai benefică, părerea mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ