spot_img
5.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Toate procesele se amână – Judecătorii sibieni sunt nemulțumiți de salarii

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, a avut loc Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Sibiu, în discuție fiind proiectul de Ordonanţă de Urgenţă privind unele măsuri fiscal bugetare în domeniul cheltuielilor publice, ordonanță pusă în dezbatere pe site-ul Ministerului de Finanțe în data de 13.12.2023.

Publicitate

Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Sibiu a hotărât adoptarea formei de protest, în sensul amânării judecării cauzelor aflate pe rolul instanței, începând cu ședințele de judecată din data de 15.12.2023, cu excepția cauzelor care se soluționează în regim de urgență; amânarea activității privind procedura prealabilă, precum şi neparticiparea la constituirea birourilor electorale, până la convocarea unei noi Adunări Generale a Judecătorilor.  

În funcție de soluția legislativă ce se va adopta, urmează a se convoca o nouă Adunare Generală a Judecătorilor care va stabili continuarea, suspendarea sau încetarea formei de protest.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Rusine sa va fie! Sun din 4 dec. la Tribunalul Sibiu si nu raspunde nimeni, mi s-a spus ca sunt in vacanta! Vacanta vara 2 luni ca parlamentarii si iarna inca o luna? 90 de zile, in timp ce 99% din cei care muncesc au 25 de zile. Si ce salarii aveti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer