6.3 C
Sibiu
sâmbătă, 21 septembrie, 2024

Astrid Fodor, primarul Sibiului – mesaj de Ziua orașului

Știri din Județ

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor a transmis astăzi un mesaj cu ocazia Zilei orașului pe contul de Facebook al Primăriei:


„Pentru noi, din administrația locală și pentru mine, ca primar, ziua Sibiului este în fiecare zi. Pentru Sibiu gândim și realizăm proiecte în fiecare zi. Sibiul atractiv economic, Sibiul funcțional ca infrastructură, Sibiul cu unități de învățământ puse la punct, Sibiul cu mobilitate sustenabilă, Sibiul verde, Sibiul cultural și sportiv, Sibiul timpului liber – pentru noi, orașul este în centrul atenției în fiecare zi. Prin urmare, sărbătorim Sibiul nu doar o dată pe an, de ziua lui, ci de zeci de ori pe an, prin fiecare dintre evenimentele finanțate de Primăria Sibiu și organizate de operatorii sibieni, cu acces gratuit pentru public, precum și prin fiecare proiect pe care îl realizăm pentru oraș și îl oferim sibienilor.

Personal, m-am născut aici, am crescut și mi-am crescut copiii aici și deci, pentru mine, Sibiul este acasă și este scopul activității mele zilnice.

La mulți ani, Sibiului nostru! La mulți ani, tuturor celor care iubesc Sibiul!”

Astrid Cora Fodor

Primarul municipiului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș a obținut a patra victorie în campionat

EDITORIAL: Brățara, dacii și hienele

Incendiu puternic la un restaurant din Mediaș