spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Doliu în fotbalul sibian. Omul din spatele tuturor competițiilor a murit

Știri din Județ

Publicitate

Unul dintre cei mai importanți promotori ai fotbalului în județul Sibiu, Liviu Mirea s-a stins din viață luni la vârsta de 68 de ani. Mirea a fost președintele Comisiei de Competiții din cadrul Asociației Județene de Fotbal Sibiu și în ultimii 10 ani s-a ocupat de organizarea tuturor competițiilor din județ, de la juniori la seniori. Ultima competiție organizată de Mirea a fost week-endul trecut la Sala Transilvania, Cupa Moș Crăciun pentru juniori.


Asociația Județeană de Fotbal Sibiu, prin președintele Ioan Duma a transmis un mesaj de condoleanțe:

„Asociația Județeană de Fotbal Sibiu anunță cu regret încetarea din viață a președintelui comisiei de competiții Liviu Mirea (29.06.1955-18.12.2023), fiind persoana care s-a ocupat de organizarea competițiilor de seniori si juniori zona Sibiu.

A fost organizator al competițiilor AJF Sibiu in perioada 2013-2023.

Sincere condoleanțe familiei!”

Mesaje de la principalele cluburi sibiene

Vestea morții lui Liviu Minea a căzut ca un trăznet în lumea fotbalului sibian. Multe cluburi județene au dorit să transmită mesaje de condoleanțe.

„Asociația Club Sportiv Flacăra Gaz Metan transmite cele mai sincere condoleanțe familiei și celor apropiați celui care a fost Mirea Liviu, președintele Comisiei de Competiții din cadrul AJF Sibiu care s-a stins din viață astăzi, 18 decembrie 2023, la vârsta de 68 de ani.

Fotbalul județean a pierdut astăzi, nu doar un profesionist, ci și un om deosebit, dedicat și respectat de întreaga comunitate sportivă. Domnul Mirea Liviu a adus contribuții semnificative privind dezvoltarea fotbalului în regiunea noastră, contribuții care vor rămâne un reper pentru generațiile viitoare.

În aceste momente dificile, suntem alături de familia îndurerată care trece prin momente grele. Durerea pierderii este, fără îndoială, imensă. Sperăm că gândurile noastre bune să aducă puțină alinare în aceste momente de tristețe.

Cu respect și recunoștință,

ACS Flacăra Gaz Metan”


Școala de fotbal ALMA Sibiu:

„Cu profundă tristețe, transmitem sincere condoleanțe familiei și prietenilor celui care a fost un adevărat pilon al fotbalului sibian, Liviu Mirea. Contribuția sa la organizarea acestui sport va rămâne o amintire valoroasă pentru comunitatea noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă